0-24
5-21
5-22
6-18
6-21
6-22
6-23
Autó takarítás
Autómosás
Bankkártyás fizetés
Jumbo 95
Jumbo Extra D
Kávé
Kompresszor
Matrica
Mozgássérült WC
Parkolás
PB-gáz
Shop
Shop 5:00-22:00
Tankoló automata 22:00-5:00
WC
WiFi
Zuhanyzási lehetőség

Termékek

Gázolaj / B7

Szabványszám: MSZ EN 590:2009, illetve a mindenkori szabvány szerint
Vámtarifaszám: 2710 19 41

Jumbo Diesel / B7

A Jumbo Diesel, a M. Petrol által forgalmazott prémium gázolaj, amely olyan hatóanyag -kombinációt tartalmaz, amely gondoskodik a motor és kipufogórendszer tisztításáról, védelméről, mely által üzemanyag-megtakarítás érhető el.

A – 29 °C - os dermedéspontja garantálja zord körülmények között is a biztos indítást.

Tulajdonságai:
- - 29 °C –ig garantált dermedés gátlás.
- biztonságosan tisztít, kiküszöböli a lerakódásokat az üzemanyag rendszerben és az égéstérben,
- tisztán tartja a fúvókákat, jobb égést biztosít a motorban, csökkenti az üzemanyag-fogyasztását és maximális motorteljesítményt tesz lehetővé,
- meggátolja a fúvókák besülését és beragadását,
- fokozza a kénszegény dízel-üzemanyagok kenőhatását,
- kímélőbb égési folyamatot biztosít,
- anti -oxidánsokat tartalmaz, ezzel gátolja a korróziót,
- kompatibilis minden korszerű dízel-oxidációs katalizátorral.

ESZ95 / E10 ólmozatlan benzin

Szabványszám: MSZ EN 228:2009, illetve a mindenkori szabvány szerint
Vámtarifaszám: 2710 11 45

Jumbo 95 / E10 szuperbenzin

A Jumbo 95, a M. Petrol által forgalmazott prémium benzin, amely olyan hatóanyag -kombinációt tartalmaz, amely gondoskodik a motor és kipufogórendszer tisztításáról, védelméről, mely által üzemanyag-megtakarítás érhető el.

Tulajdonságai:
 

- Speciális súrlódás csökkentő adaléka javítja az üzemanyag fogyasztást.
- Detergens tulajdonsága tisztítja és tisztán tartja a motort.
- A lerakódások eltávolításával visszaállítja a jármű korábbi teljesítményét, gyorsulását.
- Az adalék hatására a motor kiegyensúlyozottabban jár.
- Javítja a motor gázreakcióját, meghosszabbítja az élettartamot.
- Tökéletesen összeférhető a katalizátorokkal és a lambda-szondával.
- Korróziógátló adaléka megakadályozza a rozsda képződését.
- Csökkenti a káros anyag (HC, CO, NOX) kibocsátást.

 

Jumbo 100 / E5 szuperbenzin

Szabványszám: MSZ EN 228 szabvány szerinti E5 üzemanyagnak felel meg.

A Jumbo 100 csúcsteljesítményű adalékokkal készített prémium üzemanyag, amely igazoltan tisztítja, és tisztán tartja a motort.

MIÉRT AJÁNLJUK ÖNNEK A JUMBO 100 ÜZEMANYAGUNK?

• Optimális motorteljesítményt és élettartamot egyben

• Rendszeres használatával a teljes üzemanyag ellátó rendszer tisztán tartható, a tanktól a befecskendezőkön át a szívószelepekig, így a motor megközelíti újkori rugalmasságát, gyorsulását

• Hosszabb motor élettartamot és kevésbé valószínű váratlan meghibásodást, hiszen tartós használata esetén fellazulnak a szelepeken és injektorokban lévő régi lerakódások. Mindez hosszútávon alacsonyabb karbantartási költséget eredményez

• Alacsonyabb üzemanyag fogyasztást és ezáltal alacsonyabb károsanyag-kibocsátást

• Ideális old-timer gépkocsikat használóknak (ideértve az 1990 előtt nagyobb sorozatszámban készült gépkocsikat is), mert a magasabb oktánszám alacsonyabb terhelést jelent, valamint a speciális összetétel révén a régi motor érzékeny részei kevésbé vannak kitéve a korróziónak

 

A Jumbo 100 üzemanyag speciális összetételének, kiváló minőségű biokomponens tartalmának, ( a gyártó bio-ETBE magas oktánszámú, megújuló alapanyagból készült komponenst alkalmaz) valamint speciális adalékolásának köszönhetően kevésbé terheli a környezetet. Továbbá, a tiszta motorok működése közelebb kerül a tervezett gyári paraméterekhez, tehát a káros anyag kibocsátás is kedvezőbb lesz.

 

Autógáz (LPG)

A Prímagáz Zrt. által kiszolgált propán-bután (PB) illetve propán-gáz, az egyik legjobb minőségű és legtisztább energiahordozó. A cseppfolyós gáz propánból, butánból, vagy propán-bután keverékből áll. Mivel a cseppfolyós gáz vegyi összetétele nagyon egyszerű, az összes alternatív energiahordozó közül a legtisztább és a legmagasabb fűtőértékkel rendelkezik. Kőolaj-finomítókban, valamint a földgázmezők gázfeldolgozó üzemeiben választják le a nyersolajból és a nyers földgázból a számunkra értékes két szénhidrogén terméket, a propánt (C3H8) és a butánt (C4H10). Ezekből energetikai (főzési és fűtési) célokra háromféle termék kerül kereskedelmi forgalomba:

 • a propán-gáz: közel tiszta (minimum 95 tömeg %) propán és propén,
 • a bután-gáz: közel tiszta (minimum 95 tömeg %) bután és butén,
 • a PB-gáz: a propán és a bután keveréke, amely legfeljebb 60 tömeg % butánt tartalmaz.

 

A cseppfolyós PB-gázok magas fűtőértéke (45,5 - 46,5 MJ/kg) és egyéb értékes tulajdonságai alkalmassá teszik arra, hogy lehetővé tegyék a földgázhálózattól távol eső fogyasztók energiaellátását. A cseppfolyós PB-gázok eredeti állapotukban színtelenek és szagtalanok, ezért forgalomba hozataluk előtt oly mértékben szagosítják őket, hogy esetleges szivárgásuk határozottan felismerhető legyen már 1:250 gáz-levegő aránynál is. Egy tonna PB-gázhoz kb. 30 gramm etil-merkaptánt, vagy vele egyenértékű, kellemetlen szaghatású kénvegyületet kevernek. Ezen adalék egyébként a felhasználás során semmiféle külön veszélyt nem jelenthet, a gázzal együtt elég és az égési tulajdonságokat nem befolyásolhatja. Az égés során keletkező égéstermék már teljesen szagtalan. A PB-gáz normál légnyomáson légnemű, csak nagyon alacsony hőmérsékleten vagy nagy nyomáson válik cseppfolyóssá. A gázt általában nagy nyomáson, cseppfolyós formában tárolják, ami megkönnyíti szállítását, palackban vagy tartályban történő tárolását.

AdBlue

 

 • adblue_latvany_1500px_31

Simple Image Gallery Extended

Az AdBlue az SCR rendszerrel működő járművek adalékanyaga. Az SCR technológiának (szelektív redukciós elv = Selective Catalytic Reduction) az alapja az optimális egés biztosítása a motorban, majd a kipufogó gázok utókezelése, hogy a NOx kibocsátás lecsökkenjen. Ennek az utókezelési rendszernek a működéséhez szükség van egy adalékanyag befecskendezésére, melynek a fantázia neve AdBlue, ami karbamid vizes oldata Az eljárás során a nitrogén oxidok (NO, NO2) átalakulnak ártalmatlan nitrogénre (N2) és vízre. Az SCR előnyei

 • ellenőrzött, kipróbált, megbízható (ipari motoroknál már évek óta használatos)

• nincs motorteljesítmény korlátja
• használatával már a kezdettől fogva lehetséges az Euro 5 előírások teljesítése
• gazdaságos üzemanyag fogyasztás
• NOx redukció közel 90 %
• a tüzelőanyag fogyasztás csökkenés kb. 2 - 5 %

Az AdBlue, mint adalékanyag

• Színtelen, tiszta folyadék
• 32.5 % karbamid tartalmú desztillált vizes oldat
• fagyáspontja = -11°C (32.5 % koncentráció mellett)

A biztonságos tankolás

Biztonsága érdekében tankolás közben mindig tartsa be a biztonsági szabályokat!

 • Lassítson, amikor behajt a töltőállomásra! A kútoszlophoz való ütközés az egyik leggyakoribb baleset a töltőállomásokon.
 • Mielőtt tankolni kezdene, minden esetben állítsa le a motort, húzza be a kéziféket, tegye üresbe a sebváltót és kapcsoljon ki minden tűzveszélyes eszközt!
 • Tankolás közben ne dohányozzon, és ne használjon nyílt lángot!
 • Tankolás közben ne használjon mobiltelefont!
 • Tankolás közben az emberi test elektrosztatikusan feltöltődhet, ez tűz- és robbanásveszélyes, amely egy közelben lévő fém tárgy, pl. az autó ajtaja megérintésével elkerülhető.
 • Ha kannába tankol, kizárólag engedélyezett üzemanyagkannát használjon! Soha ne használjon üveget vagy üdítős flakont!
 • Ne tankoljon üzemanyagot az autó belső terében vagy csomagtartójában, a pickup rakterében vagy az utánfutó padlóján elhelyezett kannába!
 • A kannát töltés közben tegye a földre! Ezzel megelőzheti a benzingőz sztatikus energia miatti esetlegesen bekövetkező begyulladását.
 • A töltőpisztolyt úgy helyezze a kanna torkába, hogy azok érintkezzenek, és tartsa ugyanebben a helyzetben tankolás közben is!
 • A kannát legfeljebb 95%-ig töltse meg, hogy maradjon elegendő hely az üzemanyag tágulásának!
 • Feltöltés után a kannát jól zárja le!
 • A benzin kannában való szállításakor biztosítsa, hogy a kanna ne borulhasson fel! Védje a közvetlen napsütéstől, és ne hagyja a gépjármű csomagtartójában!
 • Óvja szemét és bőrét, hogy ne kerüljenek közvetlen kapcsolatba a benzinnel, mivel irritációt okozhat!

 

 

 

Telefonkártya értékesítés és feltöltés

A M. Petrol töltőállomásain mindhárom hazai mobilszolgáltató által működtetett mobiltelefon egyenlege feltölthető vagy lehetőség van feltöltőkártya megvásárlására is.

Aktualitások

Napelemek telepítése miskolci töltőállomásunkon

Napelemes villamosenergia-termelő rendszer telepítésével korszerűsítettük miskolci töltőállomásunk.

Napelemek telepítése dunavecsei töltőállomásunkon

Napelemes villamosenergia-termelő rendszer telepítésével korszerűsítettük dunavecsei töltőállomásunk.
Írj nekünk

Tudni szeretné, mennyire tud nálunk olcsón tankolni? Az e-mail-jeit szeretné letölteni? Netán egy csésze gőzölgő, finom eszpresszóra vágyik? Válassza ki az Önhöz legközelebbi töltőállomásunkat a listából, ahol biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő benzinkutat.

Ha a keresett településen nem található töltőállomásunk, a keresett településhez legközelebbi töltőállomást mutatja meg a rendszer.