0-24
5-21
5-22
6-18
6-21
6-22
6-23
Autó takarítás
Autómosás
Bankkártyás fizetés
Jumbo 95
Jumbo Extra D
Kávé
Kompresszor
Matrica
Mozgássérült WC
Parkolás
PB-gáz
Shop
Shop 5:00-22:00
Tankoló automata 22:00-5:00
WC
WiFi
Zuhanyzási lehetőség

MOBILWASH aktív habos autómosó

MIÉRT A MOBILWASH A LEGJOBB VÁLASZTÁS?

Olyan mosási technológiát fejlesztettünk az ön számára, amellyel egy nagynyomású pisztoly segítségével érintés-mentesen és karcolás mentesen tisztán tarthatja autóját. Mobilwash rendszeres használatával karcmentesen ápolja   és fényesítheti autóját.

 

-        Mobilwash gyors, könnyű, hatékony és olcsó autóápolás, folyamatos felületvédelmet garantálva.

-        Nagynyomású mosás a legújabb generációs tisztítószer és forró lágyvíz segítségével, minden évszakban kiváló mosási eredményt biztosít.

-        Forró viasz használata víz lepergető hatása mellett védőréteget képez a gépjármű felületére, taszító hatása van a porral szemben és kiemeli autója fényét.

-        Mobilwash ozmózisszűrt ásványi anyagoktól mentes lágyított vízzel, törlés nélkül is cseppmentes száradást eredményez.

-        Mobilwash nagy programválasztékának köszönhetően, minden évszakban tökéletes mosás érhető el.

 

-        A tisztítás hatékonysága függ a szennyeződéstől, minél szennyezettebb a gépjármű, annál tovább és alaposabban kell mosni. Rendszeres mosással, rövidebb mosási idővel és kisebb költséggel tökéletes eredmény érhető el.

 

 

    Jelenleg a BAJAI és RÁBAFÜZESI Töltőállomáson elérhető.        

    Kezelési Útmutató:

  • HasznalatiUtmutato

Simple Image Gallery Extended
 

 

Tankolóautomata

 
Bővebben...:

Aktualitások

Új AUTOMATA töltőállomást nyitottunk Kaposváron

Hello Kaposvár! Megnyitottunk! :)

Tanácsok a dízelgépjárművek téli időszakban történő üzemeltetéséhez

A következő napokban várható nagy mínuszok miatt szeretnénk pár tanácsot adni a dízelgépjárművek téli időszakban történő üzemeltetéséhez.
Írj nekünk

Tudni szeretné, mennyire tud nálunk olcsón tankolni? Az e-mail-jeit szeretné letölteni? Netán egy csésze gőzölgő, finom eszpresszóra vágyik? Válassza ki az Önhöz legközelebbi töltőállomásunkat a listából, ahol biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő benzinkutat.

Ha a keresett településen nem található töltőállomásunk, a keresett településhez legközelebbi töltőállomást mutatja meg a rendszer.