0-24
5-21
5-22
6-18
6-21
6-22
6-23
Autó takarítás
Autómosás
Bankkártyás fizetés
Jumbo 95
Jumbo Extra D
Kávé
Kompresszor
Matrica
Mozgássérült WC
Parkolás
PB-gáz
Shop
Shop 5:00-22:00
Tankoló automata 22:00-5:00
WC
WiFi
Zuhanyzási lehetőség

Kézi autómosó

A M. Petrol nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra, emiatt a kézi autómosók a legmodernebb Uniwash, Istobal és Ehrle típusú mosókkal vannak ellátva, így csekély mennyiségű vízfelhasználással, tiszta és rendezett körülmények között kifogástalanul tisztíthatja le autóját a barátságos kialakítású autómosó szigetek egyikében.


Kézi mosóink a pénztárnál kapható kártyával és pénzérmével is működnek.

Hogyan használja?

  • A szakképzett személyzet minden kérdésére szívesen válaszol, segítséget nyújt a mosó használatát, működését illetően, hogy Ön költséghatékonyan újjá varázsolja autóját.
  • Mindig kövesse a gépen elhelyezett használati útmutató utasításait.
  • A mosás során a pisztoly fejét 10-15cm-re tartsa az autó karosszériájától 40-45 fokos szögben a minél hatékonyabb tisztítás érdekében.
  • Korszerű új mosóink tisztított vizet használnak, amitől az autó cseppmentesen szárad, így a törölgetéstől akár el is tekinthet.

Tisztítás mikroszemcsés tisztítószerrel:

A legjobb mosóhatás elérése mosókefe használata nélkül, hiszen a mikroszemcsékkel pórusmélységig megtisztul a gépjármű felülete és a koptató hatás kizárható. Az önkiszolgáló járműmosás bárki által, a tisztítás irányától függetlenül, könnyedén elvégezhető.

Öblítés:

Az öblítés program tisztavízzel eltávolítja a tisztítószer maradványokat és a leoldott szennyeződést.

Foltmentes száradás:

Szűrt vízzel történő öblítés, melyhez száradást segítő adalék van keverve. Eltávolítja az ásványi anyagokat (pl.:sók) és ezzel megakadályozza a lerakódást.

Ragyogóan tiszta és foltmentes felületű jármű a végeredmény!

HU-GO (E-Útdíjazási Rendszer)

2013. július 1-jétől hazánkban is bevezetik a megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszert, amely a magyar úthálózat (autópályák, autóutak és főutak) kijelölt, összesen 6513 km hosszú szakaszaira vonatkozik.
Bővebben...:

Aktualitások

Napelemek telepítése miskolci töltőállomásunkon

Napelemes villamosenergia-termelő rendszer telepítésével korszerűsítettük miskolci töltőállomásunk.

Napelemek telepítése dunavecsei töltőállomásunkon

Napelemes villamosenergia-termelő rendszer telepítésével korszerűsítettük dunavecsei töltőállomásunk.
Írj nekünk

Tudni szeretné, mennyire tud nálunk olcsón tankolni? Az e-mail-jeit szeretné letölteni? Netán egy csésze gőzölgő, finom eszpresszóra vágyik? Válassza ki az Önhöz legközelebbi töltőállomásunkat a listából, ahol biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő benzinkutat.

Ha a keresett településen nem található töltőállomásunk, a keresett településhez legközelebbi töltőállomást mutatja meg a rendszer.