0-24
5-21
5-22
6-18
6-21
6-22
6-23
Autó mosás
Autó takarítás
Bankkártyás fizetés
Jumbo 95
Jumbo D
Kávé
Kompresszor
Matrica
Mozgássérült WC
Parkolás
PB-gáz
Shop
WC
WiFi
Zuhanyzási lehetőség

Új töltőállomás a hálózatban! Megnyitottunk Budapest X. kerület Sibrik - Gyömrői sarok.

A M. Petrol megnyitotta 33. benzinkútját Budapest X. ker. Sibrik Miklós út és Gyömrői út sarkán.

A hagyományos prémium kiszolgálás mellett egy új lehetőséggel is bővült a szolgáltatásaink listája. Mostantól egy automata kútoszlopon tankolhatnak a gyors és sorban állás mentes kiszolgálást kedvelők, melyet PETROLMAT névre kereszteltünk. Teljes körű shop kínálattal, forró kávéval, Free Wi-fi-val, a megszokott tiszta környezetben várjuk kedves vásárlóinkat, a már jól ismert és megszokott M. Petrol színvonalon.

  • IMG_20160527_105658
  • IMG_20160527_110030

Simple Image Gallery Extended

Szervizsziget

Keréknyomás beállítás: A kompresszorok segítségével ellenőrizheti, illetve beállíthatja a gumiabroncsok megfelelő nyomását. Ha tanácstalan a megfelelő guminyomást illetően, forduljon bizalommal szakképzett személyzetünkhöz.
Bővebben...:

Aktualitások

LAJOSMIZSEI NYITÁS

Megnyitottuk a legújabb töltőállomásunkat LAJOSMIZSÉN!

BALATONVILÁGOSI NYITÁS

Megnyitottuk a legújabb töltőállomásunkat BALATONVILÁGOSON!
Írj nekünk

Tudni szeretné, mennyire tud nálunk olcsón tankolni? Az e-mail-jeit szeretné letölteni? Netán egy csésze gőzölgő, finom eszpresszóra vágyik? Válassza ki az Önhöz legközelebbi töltőállomásunkat a listából, ahol biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő benzinkutat.

Ha a keresett településen nem található töltőállomásunk, a keresett településhez legközelebbi töltőállomást mutatja meg a rendszer.