0-24
5-21
5-22
6-18
6-21
6-22
6-23
Autó takarítás
Autómosás
Bankkártyás fizetés
Jumbo 95
Jumbo Extra D
Kávé
Kompresszor
Matrica
Mozgássérült WC
Parkolás
PB-gáz
Shop
Shop 5:00-22:00
Tankoló automata 22:00-5:00
WC
WiFi
Zuhanyzási lehetőség

Napelemek telepítése nyúli töltőállomásunkon

Napelemes villamosenergia-termelő rendszer telepítésével korszerűsítettük nyúli töltőállomásunk. 

Projekt címe: Az M. Petrol Kft. nyúli telephelyének energetikai korszerűsítése napelemes rendszerrel
A projekt elszámolható összköltsége: 9 550 000 Ft
Szerződött támogatás összege: 5 252 500 Ft
Támogatás mértéke: 55 %
Projekt befejezési dátuma: 2021.10.08.
Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-00967
Projekt megvalósítási helyszíne: 9082 Nyúl, Kossuth Lajos u. 0116/12/A

Projekt leírás:

Az M. Petrol Korlátolt Felelősségű Társaság 2012 alakult gépjármű üzemanyag kereskedelem céljából, mely főtevékenysége is egyben. A kezdetben néhány kút üzemeltetésével induló vállalkozás mára országosan kiterjedő frenchiseá nőtte ki magát és mintegy 17 milliárd Forintos árbevételt ért el a 2018-as lezárt üzleti évében. .  Jelenleg mintegy 45 töltőállomással rendelkezik, mely dinamikusan fejlődik és bővül. Az utóbbi években például az M3, M5 és M6 autópályákon is megjelent a M. Petrol név, amely itt is az igényességet, megbízhatóságot jelenti az ide betérőknek. Kereskedelmi politikája a helyi igények naprakész ismeretén és fogyasztóbarát árképzésen alapszik.

A projekt célja az M. Petrol Korlátolt Felelősségű Társaság megújuló napenergiát hasznosító rendszerének telepítése volt a vállalat villamos energia használatának részbeni fedezése céljából. Jelen projekt a Nyúl településén található töltőállomás villamos energia felhasználásának részbeni fedezésére szolgál.

 

A 34,04 kWp csúcsteljesítményű HMKE rendszer az épület tetőszerkezetére került telepítésre.  A megvalósítási hely villamos energia fogyasztása éves szinten cca 60 907 kWh, melynek körül belül 55%-át fedezi a napelemes rendszer villamos energia hozama (34 040 kWh). 

Mivel ez idáig az M. Petrol Kft. nem alkalmazott megújuló energiát hasznosító technológiát a villamos igényének fedezésére jelen telephelyén, így e beruházás megvalósításával:

1. Elindult a felzárkózás útján a magyar vállalkozói szféra többségéhez, hogy maga is „zöldvállalkozássá” váljon.
2. Ökológiai lábnyomának és ÜHG kibocsájtásának csökkentése elkezdődött, valamint
3. Éves villamos energiaigényének minél nagyobb mértékben történő kiváltása megújuló energia által fog a jövőben történni.
4. A fenti célok elérésével a Vállalkozás energiahatékonysági fejlesztése által elért primer energia felhasználás csökkenés éves szinten 193,07 GJ, mely évente 25,5 tonna üvegházhatású gázkibocsájtás csökkentést jelent.

Shop

Minden M. Petrol töltőállomáson barátságos shop üzlettel várjuk kedves vásárlóinkat, ahol kellemes környezetben fogyaszthatnak el egy finom kávét vagy hideg üdítőt a kedvenc újságjuk elolvasása mellett.
Bővebben...:

Aktualitások

Eszközbeszerzés a MINERAL PETROL Zrt. tószegi telephelyén

Eszközbeszerzés a MINERAL PETROL Zrt. tószegi telephelyén

Napelemek telepítése miskolci töltőállomásunkon

Napelemes villamosenergia-termelő rendszer telepítésével korszerűsítettük miskolci töltőállomásunk.
Írj nekünk

Tudni szeretné, mennyire tud nálunk olcsón tankolni? Az e-mail-jeit szeretné letölteni? Netán egy csésze gőzölgő, finom eszpresszóra vágyik? Válassza ki az Önhöz legközelebbi töltőállomásunkat a listából, ahol biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő benzinkutat.

Ha a keresett településen nem található töltőállomásunk, a keresett településhez legközelebbi töltőállomást mutatja meg a rendszer.