0-24
5-21
5-22
6-18
6-21
6-22
6-23
Autó takarítás
Autómosás
Bankkártyás fizetés
Jumbo 95
Jumbo Extra D
Kávé
Kompresszor
Matrica
Mozgássérült WC
Parkolás
PB-gáz
Shop
Shop 5:00-22:00
Tankoló automata 22:00-5:00
WC
WiFi
Zuhanyzási lehetőség

Tájékoztató a hatósági árszabályozással kapcsolatban

Intézkedések az M.Petrol hálózatában a hatósági árszabályozással kapcsolatban:

A Kormány 278/2022. (VII. 30.) rendelete értelmében a Diesel/B7 és a ESZ-95/E10 benzin üzemanyagok esetében hatósági áron történő tankolásra jogosult a magyar rendszámmal ellátott, természetes személy által üzemeltetett jármű, a személytaxi-szolgáltatást nyújtó jármű, illetve a traktor és a mezőgazdasági erőgép.

A kiadható hatósági áras üzemanyag mennyisége gépjárműbe alkalmanként maximum 20 liter (autópályák mentén maximum 50 liter), ez alól kivétel az Jumbo Extra Diesel/B0 és a Jumbo Extra 100/E5 üzemanyag.

Kérjük, hogy a fizetést megelőzően, a gépjármű honosságának, illetve a jármű üzembentartójának igazolása érdekében mutassa fel a gépjármű forgalmi engedélyét munkatársainknak.

A forgalmi engedélyen szereplő vonalkód leolvasásához kapcsolódó adatkezelési tájékoztató az alábbi hivatkozásra kattintva érhető el: 
Adatkezelési tájékoztató - M.Petrol Kft. - Forgalmi engedély
Adatkezelési tájékoztató - MPH Power Zrt. - Forgalmi engedély
Adatkezelési tájékoztató - Mineral Petrol Zrt. - Forgalmi engedély

A nem magyar rendszámú járművet töltő, illetve a nem természetes személy által üzemben tartott jármű - a fenti kivételekkel - kizárólag piaci áron tankolható. Abban az esetben, ha a gépjármű honossága és az üzembentartó természetes személy jellege nem állapítható meg, úgy a tranzakcióra a piaci ár érvényes. Ezzel kapcsolatban utólagosan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Panaszkezelés

A hatósági árkedvezménnyel kapcsolatos reklamációkat a vásárlást követő 24 órán belül van lehetőségünk elfogadni a töltőállomáson, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, a tankolással és a számlakészítéssel összefüggésbe hozható dokumentációk rendelkezésre bocsátásával:

 forgalmi engedély,

 a kiállított számla másolata,

 számlaigénylés esetén a kérelmező vállalkozó vagy jogi személy adószáma.

Ezúton felhívjuk a hatósági áron történő tankolásra jogosult vásárlóink figyelmét, hogy minden esetben ellenőrizzék, hogy a tankolás során a kedvezmény érvényesítésre került, amellyel a 480 Ft/literes ár biztosítható.

Tankolás a töltőállomásainkon

A töltőállomások behajtója mellett látható „totemoszlop” kijelzőjén a - rendelettel összhangban - a kedvezményes ár jelenik meg, de a kútoszlopok kijelzőjén a piaci ár látható, amelyből a magyar forgalmi engedéllyel rendelkező járművet tankoló magánszemélyek kedvezményt kapnak.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az M.Petrol hálózat töltőállomásain érvényben lévő korlátozások szerint edénybe, kannába, hordóba, IBC-be nem szolgálható ki hatósági áron üzemanyag! Amennyiben gépjárműve mellett kannába is szeretne üzemanyagot tölteni, úgy azt a járműbe történő tankolástól elkülönítve, annak kifizetése után, külön tranzakcióban szíveskedjen rendezni. Ha a gépjárműbe és a kannába töltött üzemanyagot egy tranzakció keretében fizeti ki, akkor a teljes mennyiségre az aktuális piaci árat kell felszámítanunk.

A közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet szerinti segédmotoros kerékpárok hatósági áron jogosultak tankolni.

Abban az esetben, ha a gépjármű kategóriája egyértelműen nem dönthető el a töltőállomás személyzete számára, kollégáink kérhetik a jármű vezetőjétől, hogy mutassa meg a gépjármű forgalmi engedélyét.

Tankolás automatából

Tankolóautomatából történő vásárlás esetén a 480,0 Ft/liter hatósági ár érvényesítéséhez, bizonylat választásnál a „Számla” feliratot válassza (kivéve üzemanyagkártyás vásárlók, EUROWAG, SHELL, DKV, UTA) és a gépjármű forgalmi rendszámát írja be. Tankolást követően a számlát vegye el és a számla másolatát a forgalmi engedély olvasható másolatával (a dokumentum mindkét oldala) 24 órán belül küldje el a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, a bankszámlaszámával együtt. A jogosultság ellenőrzését követően 15 napon belül visszautaljuk a piaci és a hatósági ár különbözetét a tankolt mennyiség után.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Telefonkártya értékesítés és feltöltés

A M. Petrol töltőállomásain mindhárom hazai mobilszolgáltató által működtetett mobiltelefon egyenlege feltölthető vagy lehetőség van feltöltőkártya megvásárlására is.

Aktualitások

Napelemek telepítése miskolci töltőállomásunkon

Napelemes villamosenergia-termelő rendszer telepítésével korszerűsítettük miskolci töltőállomásunk.

Tájékoztató a hatósági árszabályozással kapcsolatban

Intézkedések az M.Petrol hálózatában a hatósági árszabályozással kapcsolatban:
Írj nekünk

Tudni szeretné, mennyire tud nálunk olcsón tankolni? Az e-mail-jeit szeretné letölteni? Netán egy csésze gőzölgő, finom eszpresszóra vágyik? Válassza ki az Önhöz legközelebbi töltőállomásunkat a listából, ahol biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő benzinkutat.

Ha a keresett településen nem található töltőállomásunk, a keresett településhez legközelebbi töltőállomást mutatja meg a rendszer.