0-24
5-21
5-22
6-18
6-21
6-22
6-23
Autó mosás
Autó takarítás
Bankkártyás fizetés
Jumbo 95
Jumbo D
Kávé
Kompresszor
Matrica
Mozgássérült WC
Parkolás
PB-gáz
Shop
WC
WiFi
Zuhanyzási lehetőség

Cégeknek

Tisztelt Vállalkozó!

 

Az M. Petrol egy új üzleti lehetőséget kínál a vállalkozásaik részére! Lehetőség nyílik arra, hogy a rendszeresen nagyobb mennyiséget tankolók részére egyedi árakat és fizetési feltételeket biztosítsunk, akár készpénz fizetés mellőzésével.

 

Amennyiben az Önök személy és teher autói falják a kilométereket, szeretnék átláthatóbbá tenni járműveik útnyilvántartását, hogy ehhez versenyképes ár is társuljon, akkor keressenek fel minket és kérjék egyedi ajánlatunkat!

 

Részletekért érdeklődjön az alábbi e-mail címen és telefonszámon.

 

Kelet-Magyarország:

Steinbach Márton

+36 30 900 13 01

steinbach.marton@mobilpetrol.com

 

Nyugat-Magyarország:

Bán Antal Norbert

+36 20 400 88 15

ban.antal@mobilpetrol.com

 

Köszönjük megtisztelő bizalmát!

MOBILWASH aktív habos autómosó

MIÉRT A MOBILWASH A LEGJOBB VÁLASZTÁS? Olyan mosási technológiát fejlesztettünk az ön számára, amellyel egy nagynyomású pisztoly segítségével érintés-mentesen és karcolás mentesen tisztán tarthatja autóját. Mobilwash rendszeres használatával karcmentesen ápolja   és fényesítheti autóját.
Bővebben...:

Aktualitások

LAJOSMIZSEI NYITÁS

Megnyitottuk a legújabb töltőállomásunkat LAJOSMIZSÉN!

BALATONVILÁGOSI NYITÁS

Megnyitottuk a legújabb töltőállomásunkat BALATONVILÁGOSON!
Írj nekünk

Tudni szeretné, mennyire tud nálunk olcsón tankolni? Az e-mail-jeit szeretné letölteni? Netán egy csésze gőzölgő, finom eszpresszóra vágyik? Válassza ki az Önhöz legközelebbi töltőállomásunkat a listából, ahol biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő benzinkutat.

Ha a keresett településen nem található töltőállomásunk, a keresett településhez legközelebbi töltőállomást mutatja meg a rendszer.