0-24
5-21
5-22
6-18
6-21
6-22
6-23
Autó mosás
Autó takarítás
Bankkártyás fizetés
Jumbo 95
Jumbo D
Kávé
Kompresszor
Matrica
Mozgássérült WC
Parkolás
PB-gáz
Shop
WC
WiFi
Zuhanyzási lehetőség

Kézi autómosó

A M. Petrol nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra, emiatt a kézi autómosók a legmodernebb Uniwash, Istobal és Ehrle típusú mosókkal vannak ellátva, így csekély mennyiségű vízfelhasználással, tiszta és rendezett körülmények között kifogástalanul tisztíthatja le autóját a barátságos kialakítású autómosó szigetek egyikében.


Kézi mosóink a pénztárnál kapható kártyával és pénzérmével is működnek.

Hogyan használja?

  • A szakképzett személyzet minden kérdésére szívesen válaszol, segítséget nyújt a mosó használatát, működését illetően, hogy Ön költséghatékonyan újjá varázsolja autóját.
  • Mindig kövesse a gépen elhelyezett használati útmutató utasításait.
  • A mosás során a pisztoly fejét 10-15cm-re tartsa az autó karosszériájától 40-45 fokos szögben a minél hatékonyabb tisztítás érdekében.
  • Korszerű új mosóink tisztított vizet használnak, amitől az autó cseppmentesen szárad, így a törölgetéstől akár el is tekinthet.

Tisztítás mikroszemcsés tisztítószerrel:

A legjobb mosóhatás elérése mosókefe használata nélkül, hiszen a mikroszemcsékkel pórusmélységig megtisztul a gépjármű felülete és a koptató hatás kizárható. Az önkiszolgáló járműmosás bárki által, a tisztítás irányától függetlenül, könnyedén elvégezhető.

Öblítés:

Az öblítés program tisztavízzel eltávolítja a tisztítószer maradványokat és a leoldott szennyeződést.

Foltmentes száradás:

Szűrt vízzel történő öblítés, melyhez száradást segítő adalék van keverve. Eltávolítja az ásványi anyagokat (pl.:sók) és ezzel megakadályozza a lerakódást.

Ragyogóan tiszta és foltmentes felületű jármű a végeredmény!

MOBILWASH aktív habos autómosó

MIÉRT A MOBILWASH A LEGJOBB VÁLASZTÁS? Olyan mosási technológiát fejlesztettünk az ön számára, amellyel egy nagynyomású pisztoly segítségével érintés-mentesen és karcolás mentesen tisztán tarthatja autóját. Mobilwash rendszeres használatával karcmentesen ápolja   és fényesítheti autóját.
Bővebben...:

Aktualitások

KOCH borok az M. Petrol hálózatában

Az M. Petrol és Koch borászat együttműködésének köszönhetően, egy széles és minőségi borkínálat vált elérhetővé borkedvelő vásárlóink számára a töltőállomásaink polcain.

GYROS GLUTÉNMENTES TERMÉKEK PAKSON

Kóstoljátok meg a PAKSI töltőállomáson a legújabb finomságainkat
Írj nekünk

Tudni szeretné, mennyire tud nálunk olcsón tankolni? Az e-mail-jeit szeretné letölteni? Netán egy csésze gőzölgő, finom eszpresszóra vágyik? Válassza ki az Önhöz legközelebbi töltőállomásunkat a listából, ahol biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő benzinkutat.

Ha a keresett településen nem található töltőállomásunk, a keresett településhez legközelebbi töltőállomást mutatja meg a rendszer.