0-24
5-21
5-22
6-18
6-21
6-22
6-23
Autó mosás
Autó takarítás
Bankkártyás fizetés
Jumbo 95
Jumbo D
Kávé
Kompresszor
Matrica
Mozgássérült WC
Parkolás
PB-gáz
Shop
WC
WiFi
Zuhanyzási lehetőség

Cégünkről

Kereskedelmi politikánk:

Dinamikusan bővülő hálózatunk 46 töltőállomással van jelen a magyar üzemanyag piacon.
Kereskedelmi politikánk a helyi igények naprakész ismeretén és fogyasztóbarát árképzésen alapszik. Célcsoportunk elsősorban az átlagember, ugyanakkor képesek vagyunk kielégíteni az ezen túlmenően jelentkező üzemanyag-tankolási igényeket is.

Vásárlóbarát filozófiánk lényege a gyorsaság, pontosság, korrektség és tisztaság, a vevőkkel való udvarias bánásmód..

Tankoló automaták a benzinkútjainkon:

Stratégiánk részét képezi a vásárlói igények folyamatos feltérképezése. Ennek egyik előremutató eredménye, hogy töltőállomásaink tankoló automatával lettek felszerelve. Ezeket használva éjszaka a nappali árhoz képest akár -10 Ft/l kedvezménnyel tankolhatnak Vásárlóink. Az automatáknak köszönhetően az éjszaka zárva lévő töltőállomásainkon folyamatosan biztosítható az üzemanyag ellátás.

M. Petrol az autópályák mentén:

2015. tavaszán az M3, M5 és M6 autópályákon is megjelenik a M. Petrol név, amely itt is az igényességet, megbízhatóságot jelenti a hozzánk betérőknek. Kiváló olasz kávéval, frissen sültek és szendvicsek széles választékával várjuk kedves Vásárlóinkat.

Shop

Minden M. Petrol töltőállomáson barátságos shop üzlettel várjuk kedves vásárlóinkat, ahol kellemes környezetben fogyaszthatnak el egy finom kávét vagy hideg üdítőt a kedvenc újságjuk elolvasása mellett.
Bővebben...:

Aktualitások

GYROS GLUTÉNMENTES TERMÉKEK PAKSON

Kóstoljátok meg a PAKSI töltőállomáson a legújabb finomságainkat

Megnyitottuk a második töltőállomásunkat MISKOLCON

A saját beruházásnak köszönhetően a legmodernebb megoldásokat használtuk a kút kialakítása során. Mindenkit várunk szerettel a megszokott M. Petrol minőségben. 
Írj nekünk

Tudni szeretné, mennyire tud nálunk olcsón tankolni? Az e-mail-jeit szeretné letölteni? Netán egy csésze gőzölgő, finom eszpresszóra vágyik? Válassza ki az Önhöz legközelebbi töltőállomásunkat a listából, ahol biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő benzinkutat.

Ha a keresett településen nem található töltőállomásunk, a keresett településhez legközelebbi töltőállomást mutatja meg a rendszer.