0-24
5-21
5-22
6-18
6-21
6-22
6-23
Autó mosás
Autó takarítás
Bankkártyás fizetés
Jumbo 95
Jumbo D
Kávé
Kompresszor
Matrica
Mozgássérült WC
Parkolás
PB-gáz
Shop
WC
WiFi
Zuhanyzási lehetőség

Cégünkről

Kereskedelmi politikánk:

Dinamikusan bővülő hálózatunk 41 töltőállomással van jelen a magyar üzemanyag piacon.
Kereskedelmi politikánk a helyi igények naprakész ismeretén és fogyasztóbarát árképzésen alapszik. Célcsoportunk elsősorban az átlagember, ugyanakkor képesek vagyunk kielégíteni az ezen túlmenően jelentkező üzemanyag-tankolási igényeket is.

Vásárlóbarát filozófiánk lényege a gyorsaság, pontosság, korrektség és tisztaság, a vevőkkel való udvarias bánásmód..

Tankoló automaták a benzinkútjainkon:

Stratégiánk részét képezi a vásárlói igények folyamatos feltérképezése. Ennek egyik előremutató eredménye, hogy töltőállomásaink tankoló automatával lettek felszerelve. Ezeket használva éjszaka a nappali árhoz képest akár -10 Ft/l kedvezménnyel tankolhatnak Vásárlóink. Az automatáknak köszönhetően az éjszaka zárva lévő töltőállomásainkon folyamatosan biztosítható az üzemanyag ellátás.

M. Petrol az autópályák mentén:

2015. tavaszán az M3, M5 és M6 autópályákon is megjelenik a M. Petrol név, amely itt is az igényességet, megbízhatóságot jelenti a hozzánk betérőknek. Kiváló olasz kávéval, frissen sültek és szendvicsek széles választékával várjuk kedves Vásárlóinkat.

Szervizsziget

Keréknyomás beállítás: A kompresszorok segítségével ellenőrizheti, illetve beállíthatja a gumiabroncsok megfelelő nyomását. Ha tanácstalan a megfelelő guminyomást illetően, forduljon bizalommal szakképzett személyzetünkhöz.
Bővebben...:

Aktualitások

SHELL kártya elfogadó helyek az M. Petrol hálózatában

A Shell kúthálózattal történő megállapodás keretében már 9 töltőállomáson lehet használni a Shell kártyát tankolásra.

KOCH borok az M. Petrol hálózatában

Az M. Petrol és Koch borászat együttműködésének köszönhetően, egy széles és minőségi borkínálat vált elérhetővé borkedvelő vásárlóink számára a töltőállomásaink polcain.
Írj nekünk

Tudni szeretné, mennyire tud nálunk olcsón tankolni? Az e-mail-jeit szeretné letölteni? Netán egy csésze gőzölgő, finom eszpresszóra vágyik? Válassza ki az Önhöz legközelebbi töltőállomásunkat a listából, ahol biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő benzinkutat.

Ha a keresett településen nem található töltőállomásunk, a keresett településhez legközelebbi töltőállomást mutatja meg a rendszer.